THANKSGIVING

Lokaltid 23.22

Jeg er takknemlig for at jeg er frisk. Takknemlig for familien min og vennene mine, både her og hjemme i Norge. Takknemlig for at jeg er ung. Takknemlig for at jeg er meg, selv om det ikke alltid er like kjekt. Takknemlig for at jeg bor i et fredfullt land. Takknemlig for at jeg ikke trenger å gå sulten eller redd. Takknemlig for alle som bryr seg, støtter, og savner meg. Takknemlig for at jeg er akkurat her - i dag - og at jeg om et, to, tre år er helt andre steder. Takknemlig for at jeg kan velge selv hva jeg vil gjøre med livet mitt, at jeg har så mange muligheter. 

Takknemlig for at jeg har så mye å være takknemlig for.Litt bildedryss fra dagen. Har virkelig hatt det flott, og vært med mange herlige mennesker, for ikke å glemme spist mat på mengde med min egen kroppsvekt. Min første og desidert beste thanksgiving til nå! 

Ps! I dag har det vært 20 grader, og vi er helt i slutten av november. TAKKNEMLIG.

 

#USA #utveksling #alabama


  1 kommentarer på "THANKSGIVING"

Postet av: RebeccaHasselgard
Koselige bilder! Ønsker deg en fin helg <3
29.11.2015, 00:11
URL: http://www.rebeccahasselgard.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter Tekla og skal være utvekslingsstudent i Millport, Alabama i skoleåret 15/16. Jeg reiser med Explorius, ICES. Håper du har lyst til å følge året mitt i statene, og om du lurer på noe er det bare å spørre!

+ Legg meg til som venn
I N S T A G R A M
Design laget av Julie Viktoria

ANDRE UTVEKSLINGSBLOGGER 2015/16:
Kamilla - Michigan
Maren - Oklahoma
Anna - California
Sara - North Dakota
Silje - Utah
Gjermund - Washington
hits