FRIDAY NIGHT LIGHTS

Lokaltid 21.26

Heisann og takk for sist! Nå har jeg vært i Alabama i litt over tre måneder, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har det veldig bra. Jeg er så utrolig glad for at jeg kan si det, og at jeg tok sjansen på å dra på utveksling i det heletatt. Er så heldig med at så mange på skolen er så hyggelige og imøtekommende, og selv om det selvfølgelig er en del (jenter spesielt) som kan virke litt utestengende, koser jeg meg. Skolen er latterlig lett, og jeg vet allerede nå at det kommer til å bli vanskelig å hoppe på skolevanene igjen når jeg kommer tilbake til 3.klasse. Kjenner også at dagene kan bli litt for rutinerte til tider, i og med at jeg har de samme timene dag ut og dag inn. Savner veldig å ha varierte skoledager! Blir bedre og bedre kjent med vertsfamilien min for hver dag som går, og er sååå takknemlig for å ha kommet til akkurat denne familien.

Det begynner å bli en stund siden sist jeg blogget, og det er veldig vanskelig å få med alt som har skjedd på den tiden i et innlegg, men jeg skal prøve å lage et kort sammendrag; nellom skole og treninger blir det lite tid til blogging. Anyways, varsity fotballaget fra South Lamar High School kom seg til round 2 i playoffs før de røk ut, noe som betyr at jeg hadde min aller siste fotballkamp forrige fredag (!!) Det er noe jeg absolutt kommer til å savne, all stemningen og school spiriten, det er virkelig noe helt for seg selv. Selv om jeg fortsatt ikke skjønner et kvekk av regler - eller i det heletatt når det er meningen man skal juble, eller når det er best å være stille - er jeg virkelig glad for at jeg har kunnet vært en del av det, for man får ikke samme følelsen av å se det på TV. 
Senior night - alle seniorene som er med på en sport ble ropt opp på banen med foreldrene sine, og så måtte vi ta et gruppebilde.


Vsøs og meg!Vmor, vsøs, vfar og meg på seniornight // speilselfie med cheerdrakta, det må da være lov

Så ja, fotballsesongen har vært helt fantastisk! Nå gleder jeg meg bare til første basketballkamp, det tror jeg også blir veldig moro, for folk er så gira og snakker om det hele tiden.

Ellers har det bare skjedd småting, det neste store er thanksgiving neste uke. Da får vi fri hele uka, og jeg håperhåper familien har planlagt å finne på noe sprell!


Dette var rett før halloween, og jeg og noen venner bestemte oss for å besøke en hjemsøkt kirke. Egentlig var det bare et forlatt kirkehus med skrot i, men det var spennende, følte at jeg var på eventyr.

Halloweenparty for utvekslingsstudentene i området // Tok buss for første gang for et par dager siden  - NEVER AGAIN


En kompis fikk valper, åå se da<333 Digger at man ikke kan dra til et eneste hus her nede uten å møte på en dyrehage. 


MAT. Før jeg dro ned hit var jeg redd det bare skulle bli fastfoof (og det blir det jo litt av forsåvidt), men spiser og mye annen god mat!Se det, da var vi gjennom omtrent alt! Mange av bildene er i dårlig kvalitet, for det er bare mobilbilder. Speilrefleksen min ligger nedstøvet i skuffen sammen med norsk- og historieboka jeg var så lur å ta med meg. Yes, klapp på skuldra Tekla! Nå tror jeg jeg runder av for denne gang, og så skal jeg forsøke å oppdatere oftere, for jeg husker hvor kjipt det var å lese utvekslingsblogger det aldri ble skrevet noe på da jeg var utvekslingsstudent-to-be. Toodeloo!

 

#utveksling #USA 

 


  0 kommentarer på "FRIDAY NIGHT LIGHTS"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter Tekla og skal være utvekslingsstudent i Millport, Alabama i skoleåret 15/16. Jeg reiser med Explorius, ICES. Håper du har lyst til å følge året mitt i statene, og om du lurer på noe er det bare å spørre!

+ Legg meg til som venn
I N S T A G R A M
Design laget av Julie Viktoria

ANDRE UTVEKSLINGSBLOGGER 2015/16:
Kamilla - Michigan
Maren - Oklahoma
Anna - California
Sara - North Dakota
Silje - Utah
Gjermund - Washington
hits