HOMECOMING WEEK

Lokaltid 18.18

Heisann! Denne uken har det vært homecoming week på South Lamar High School. På noen skoler her i USA har man en dans på slutten av uken, men de hadde ikke min, og det var litt kjipt. Likevel var det en morsom uke, for hver dag var det et tema man skulle kle seg etter. Jeg kunne ikke dra utkledningen så langt som jeg egentlig ville, rett og slett fordi jeg ikke hadde nok klær, men jeg prøvde så godt jeg kunne og det var uansett veeldig gøy! Tok desverre ingen bilder disse dagene, det angrer jeg litt på. 

Mandag - College day
Her skulle vi egentlig bare bruke klær med logo eller slagord fra det collegelaget man heiet på, det kunne være fra alle typer sporter. 
Tirsdag - Twin day 
Twin day sier seg selv hva handlet om. Man skulle kle seg likt som en annen elev. Jeg hadde egentlig planlagt å være noens tvilling denne dagen, men så fikk jeg vite på mandagen at alle seniorene skulle på field trip til det lokale colleget, så det var ikke noen vits i å kle seg ut. 
Onsdag - Way back when
Denne dagens tema var å kle seg ut som et tiår, som the 70s eller the 80s. Jeg var ikke på skolen denne dagen (forklarer hvorfor lenger ned i innlegget) så dette var enda en dag jeg ikke fikk kledd meg ut på.
Torsdag - Tye dye/tacky
Her skulle man ha på seg klær med tye dye, eller kle seg tacky. Mange dro det helt ut denne dagen, og kom på skolen med maling i ansiktet og på armene.
Fredag - Gold and red
Skolefargene gull og rødt var temaet på fredagen, i og med at det var selve homecoming dagen. De fleste kledde seg i normale klær, eller i klær med skolelogoen på.
På onsdag dro jeg og vertssøstrene mine Michelle og Kendra til kosmetologiskolen til Kendra for å fikse neglene osv. Michelle ble som sagt valgt til homecoming queen, så hun stresset med småting hele uken for å få alt på plass. Vi tok oss fri fra skolen denne dagen, for det var mye som skulle gjøres, og det var skikkelig koselig med en fridag med bare oss jentene!
Her ser du min fiiine vertssøster rett før fotballkampen. Hun måtte kjøre rundt hele fotballbanen, etterfulgt av maidsene/prinsessene fra de andre klassene. I pausen mellom 2nd og 3rd quarter i fotballkampen fikk hun også blomster ute på banen, men ellers var det en helt vanlig fotballkamp. Som vi vant, da!


Meg og Bridget. Noen av bildene får skikkelig dårlig kvalitet, for jeg bruker bare mobilen. 


Dronningkrona ;))
Himmelen her har såå fine  farger noen ganger, bare se!!
Forresten! Dette skjedde forrige uke!!! Michelle, Celina og jeg skulle kjøre til Walmart, men da vi var kommet halvveis hoppet et rådyr ut på veien foran oss. Vi klarte nesten å stoppe, men traff den likevel, og det var skikkelig skummelt. Rådyret fortsatte å løpe inn i skogen, men jeg tror nok det ble ganske skadet. Man kunne nesten ikke åpne døra på min side, og det ene lyset på bilen ble knust og bulket. Jeg er ikke så gira på å kjøre rundt i mørket her, for å si det sånn!

Litt senere denne uken tenker jeg at jeg skal skrive et innlegg som handler mer om hvordan jeg har det her, og ikke bare fortelle hva som skjer hele tiden, for jeg vet hvor greit jeg syns det var å lese slike innlegg før jeg dro. Snakkes!

 

#USA #utveksling


  0 kommentarer på "HOMECOMING WEEK"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter Tekla og skal være utvekslingsstudent i Millport, Alabama i skoleåret 15/16. Jeg reiser med Explorius, ICES. Håper du har lyst til å følge året mitt i statene, og om du lurer på noe er det bare å spørre!

+ Legg meg til som venn
I N S T A G R A M
Design laget av Julie Viktoria

ANDRE UTVEKSLINGSBLOGGER 2015/16:
Kamilla - Michigan
Maren - Oklahoma
Anna - California
Sara - North Dakota
Silje - Utah
Gjermund - Washington
hits