FEM UKER

Jeg har det så bra! Selv om ukedagene er lange og stort sett kun inneholder skole, trening, mat, søvn og lekser, stoooorkoser jeg meg! I helgene er jeg med venner, og hver fredag er det stemningsfylte fotballkamper. Ofte går jeg også på varsity volleyballkamper og jv fotballkamper. Selv om livet ikke alltid er like lett her nede, prøver jeg å gjøre det beste ut av det. Jeg har ihvertfall ikke angret et sekund på at jeg dro, og jeg ser frem til alt som skjer de neste 9 månedene. Vet egentlig ikke hva mer jeg skal skrive, så jeg slenger heller med noen bilder!


Første pep rally jeg var med å heiet i som cheerleader! Alle var skikkelig med, og mange brukte kubjeller og vannflasker med stein i for å lage lyd. 


Olive Garden <33333


Halve seniorklassen
Vertssøster ble kåret til homecoming queen! Ååå, det var så gøy, og jeg har vært med henne på kjoleshopping flere ganger. 


Fotballkamp

Mer mat ;-)

 

#USA #utveksling


  0 kommentarer på "FEM UKER"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter Tekla og skal være utvekslingsstudent i Millport, Alabama i skoleåret 15/16. Jeg reiser med Explorius, ICES. Håper du har lyst til å følge året mitt i statene, og om du lurer på noe er det bare å spørre!

+ Legg meg til som venn
I N S T A G R A M
Design laget av Julie Viktoria

ANDRE UTVEKSLINGSBLOGGER 2015/16:
Kamilla - Michigan
Maren - Oklahoma
Anna - California
Sara - North Dakota
Silje - Utah
Gjermund - Washington
hits