HORSEYPRIDE

Lokaltid 01.42

Jeg har vært på min første amerikanske fotballkamp! Fy søren, det var virkelig annerledes enn hva jeg er vant til. Dagens/gårsdagens kamp mellom South Lamar Stallions (oss) og hovedkonkurrenten Vernon Bulldogs har vært et brennhett samtaleemne hele uken, og da det endelig ble fredag var hele skolen tent. I lunsjen ropte og sang folk mens de slo knyttnevene rytmisk mot spisebordene. Det var skikkelig moro, og jeg kunne på en måte føle samholdet mellom alle sammen. Vi kjørte "whiteout", altså at alle kledde seg i hvitt, og i siste time samlet hele skolen seg i gymsalen for å være med på pep rally. Det er et arrangement der målet er å pumpe opp publikum, og gjøre dem klare til kamp.

På torsdag fikk jeg en litt dårlig nyhet som innebar at jeg ikke kunne heie sammen med de andre cheerleaderne på akkurat denne kampen, rett og slett fordi idrettspapirene mine ikke var helt i orden enda. Det var litt kjipt, men neste kamp skal jeg være med! Var egentlig greit å kunne se hvordan alt fungerte før jeg ble kastet inn i det selv, for å være ærlig.

To stk. gira jenter!


Meg, Aaron og Celina rett etter et vellykket pep rally.

Da skoledagen var slutt, kjørte vi hjem og skiftet, og så dro jeg ut med cheerleaderne for å spise. Det var bortekamp, så vi dro til Vernons hjemmebane. Det var varmt og deilig i luften, men veldig fuktig. Egentlig skjønner jeg ikke noe av amerikansk fotball, men det var fort gjort å bli revet med, for alle på tribunen var så entusiastiske. Halvveis i tredje quarter lynte det så mye i nærheten at spillet ble pauset. For noen år siden var det nemlig en spiller som var blitt truffet av lynet midt ute på banen, derfor var det ikke aktuelt å spille mens det stod på som verst. Etter kanskje en halvtime valgte de å fortsette, og det endte med at vi tapte med 7 poeng. Denne kampen betydde mye for mange, både spillere og tilskuere, og jeg så en del tårevåte øyne da vi forlot området. For meg var det ikke så farlig, hadde en fantastisk opplevelse uansett!


Natalie, Veronica, meg og Celina. Natalie og Veronica går på Vernon High School, så de var storfornøyde med resultatet. Buhuhu.Kort sagt digga jeg hele opplegget. Gleder meg til resten av fotballsesongen!!!

 

#USA #utveksling


  0 kommentarer på "HORSEYPRIDE"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter Tekla og skal være utvekslingsstudent i Millport, Alabama i skoleåret 15/16. Jeg reiser med Explorius, ICES. Håper du har lyst til å følge året mitt i statene, og om du lurer på noe er det bare å spørre!

+ Legg meg til som venn
I N S T A G R A M
Design laget av Julie Viktoria

ANDRE UTVEKSLINGSBLOGGER 2015/16:
Kamilla - Michigan
Maren - Oklahoma
Anna - California
Sara - North Dakota
Silje - Utah
Gjermund - Washington
hits