ALABAMALIFE

Lokaltid 21.27 (creds for sinnsykt kreativ overskrift, noen???)

Hey y'all! Nå har jeg vært i Alabama i 11 dager, og hverdagens rutiner faller mer og mer på plass ettersom dagene går. Jeg har startet på skolen og på cheerlaget, og jeg er glad for å kunne si at jeg endelig begynner å vende meg til tanken på å skulle være her i 10 måneder. De første skoledagene var ganske harde, jeg var veldig usikker og nervøs, men jeg føler meg mye tryggere nå som jeg har blitt bedre kjent med de andre elevene. Skoleklokken ringer inn klokken 07.50, og ut 15.05, så dagene er veldig lange. Jeg har de samme 8 fagene hver eneste dag, og på grunn av all byttingen føler jeg at tiden går mye saktere enn den egentlig gjør. Savner i grunn litt skolesystemet hjemme i Norge, kanskje jeg lærer å sette mer pris på dem når jeg kommer hjem. Vi har også dresscodes på skolen, som innebærer at man ikke kan gå i shortser kortere enn til knærne osv. Det er ikke så veldig strengt, men det er så sinnsykt kaldt inne i klasserommene at jeg må gå med både langbukse og langermede gensere for ikke å fryse uansett.


Dette er fagene mine: anatomi, gym (Her sitter vi bare inntil veggen på mobilen, skikkelig unødvendig fag), access buisness technology (Dette er et online fag om datamaskiner - som vil si at alt må gjøres via pc. Aner ikke hvorfor jeg har dette for å være ærlig), senior engelsk, american government, RTI (Enda et unødvendig fag, tror egentlig det er en slags studietime der man kan gjøre lekser), algebra 2, og spansk. 

Jeg er i den andre skoleuken, og allerede nå har jeg 1-2 prøver hver dag, og både i engelsk og anatomi har jeg to prøver denne uken. I dag fikk jeg min første karakter, og jeg presterte en flott C i algebra. Klapp på skuldra, Tekla! Huff, haha. Det er veldig uvant å skulle få karakterer på alt man gjør, og jeg syns det er vanskelig å få unnagjort alle oppgavene vi får beskjed om å gjøre, for jeg er veldig glemsk. Heldigvis funker "Jeg er utvekslingsstudent, så jeg skjønte ikke helt hva du mente" unnskyldningen fett, men regner med at jeg ikke kan spille på den i hele år.


Senior breakfast, aller første skoledag


Senior breakfast // meg og vsøster Michelle


Min første lunsj fra skolekantina. NOEN SOM VIL BYTTE??? he-he-he. Følte meg passe dum når jeg fisket opp mobilen for å ta bilde av maten min, men er man blogger så er man blogger, eller hva dere ;) 


Forrige fredag ble alle utvekslingsstudentene i området samlet i huset vårt. Vertsmoren min er kontaktperson for mange av dem, så det var et slags informasjonsmøte. Det var skikkelig koselig å møte alle sammen, og det var en herlig gjeng! I spring break tror jeg vi skal kjøre ned til kysten og bo i et stort strandhus. Gleder meg allerede!

Denne uken har jeg vært på cheertrening etter skolen fra 15.05 til 20-21.00 hver dag. Vi har første pep rally og fotballkamp mot hovedkonkurrenten på fredag, så vi må øve mange timer hver dag. For å være ærlig så er jeg helt utslitt, men det er bare denne uken vi skal holde på sånn. De neste skal vi ikke kjøre så hardt. Heldigvis! På torsdag skal hele Varsity laget sove hos meg og vsøs, så det gleder jeg meg til. Er veldig nervøs for fotballkampen, for det er omtrent 100 forskjellige rop og chants vi skal huske + bevegelser + dans +++, men gleder meg villt også, for her snakker folk nesten ikke om annet. Skikkelig school spirit.

Har fått en del kommentarer  på at jeg ikke blogger så ofte, men det blir nok ikke mer enn kanskje ett innlegg i uken (eller færre). Det er så vanskelig å blogge, for det skjer så mye hele tiden, og jeg klarer ikke helt å samle tankene nok til å skrive om alt. Håper det går greit, jeg gjør mitt beste!

 

#USA #utveksling


  0 kommentarer på "ALABAMALIFE"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter Tekla og skal være utvekslingsstudent i Millport, Alabama i skoleåret 15/16. Jeg reiser med Explorius, ICES. Håper du har lyst til å følge året mitt i statene, og om du lurer på noe er det bare å spørre!

+ Legg meg til som venn
I N S T A G R A M
Design laget av Julie Viktoria

ANDRE UTVEKSLINGSBLOGGER 2015/16:
Kamilla - Michigan
Maren - Oklahoma
Anna - California
Sara - North Dakota
Silje - Utah
Gjermund - Washington
hits