HONEY, I'M HOME

De stod inne på flyplassen med ballonger og en knall rosa plakat, og jeg ble overrøst av klemmer. Vertsmor DeeDee, vertsfar Roger, og den ene av vertssøstrene mine, Michelle. Jeg var skikkelig nervøs, men det var ikke kleint eller rart et sekund. Utrolig snille og utadvente mennesker! Det var, og er fortsatt, litt vanskelig å snakke ordentlig med dem enda, for det blir ofte stamming og gebrokkent språk fra min side. Tror kanskje de synes jeg er litt sjenert og tilbaketrukken, men jeg regner med at det blir lettere å kommunisere når jeg får satt meg mer til rette.


Fra flyplassen kjørte vi til en restaurant og spiste middag, og fyttikatta for noe porsjoner. Helt umulig å spise opp! Og særlig drikkebegrene/glassene er store. Det er snakk om lengden fra albuen til håndleddet mitt, og det er ikke tull! 

Da vi hadde spist oss ferdige, dro vi hjem til mitt nye hjem for de neste ti månedene. Jeg veldig positiv overrasket, de bor på en diger eiendom omringet av skog, så det er vertfall ikke trangt om plassen. De hadde også innredet rommet mitt, og kjøpt inn skriveblokker til å bruke på skolen - SOM BEGYNNER I MORGEN. Alle seniorene skal møtes på Pancake House i morgen tidlig å spise frokost, og jeg er spent på å møte alle sammen. Til nå har jeg bare møtt hyggelige mennesker, og det virker som at de er like begeistrede for at jeg er her som meg. 


Rommet mitt med zebratema (har pakket ut alt nå, så det er ikke så rotete 10hi).

Gavene jeg hadde med falt i smak, spesielt seigmennene! De spiste dem opp på 1-2-3, og sa at de måtte jeg få tak i flere av. Brunosten var de også veldig nysgjerrige på, men det var blitt litt bløt, så jeg sa de måtte putte den i kjøleskapet og smake når den hadde blitt kald. Gleder meg til å se reaksjonen deres!


Senior t-shirt, og t-skjorte med skolenavn og farger + et smykke og et armbånd formet som Alabama lå og ventet på sengen min da jeg kom inn på rommet første gang. Såå søte!


Fikk også en hel pose full av sjokolade og andre godsaker. <33

Så langt har oppholdet vært veldig greit, og jeg er positivt innstilt på at resten av året skal gå bra. Gleder meg til å bli kjent med de som bor her, og til å forhåpentligvis få noen venner. Regner med at bloggingen kommer til å tynnes litt ut ettersom tiden går, for hverdagene blir trolig ganske like etter at skolen starter. 

 

#USA #utveksling

 


  2 kommentarer på "HONEY, I'M HOME"

Postet av: Kamilla
ÅÅÅÅ TEKLA!!! Du kommer til ha ett så bra år!!
10.08.2015, 12:14
Postet av: Tekla
Kamilla: Håper det!!!
10.08.2015, 23:32
URL: http://usatekla.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter Tekla og skal være utvekslingsstudent i Millport, Alabama i skoleåret 15/16. Jeg reiser med Explorius, ICES. Håper du har lyst til å følge året mitt i statene, og om du lurer på noe er det bare å spørre!

+ Legg meg til som venn
I N S T A G R A M
Design laget av Julie Viktoria

ANDRE UTVEKSLINGSBLOGGER 2015/16:
Kamilla - Michigan
Maren - Oklahoma
Anna - California
Sara - North Dakota
Silje - Utah
Gjermund - Washington
hits