SOFT LANDING #1

Heiiii! Nå sitter jeg på JFK flyplass og venter på at boardingen til Atlanta skal åpne. Jeg skal mellomlande der før jeg flyr videre til Columbus i Mississippi, der vertsfamilien skal plukke meg opp. 

Denne uken på Soft Landing Camp i New York har vært helt fantastisk, og det har skjedd utrolig mye spennende og gøy. Derfor deler jeg innlegget i to, sånn at det ikke blir så langt. Jeg har blitt kjent med mange herlige mennesker. Dagene har vært så lange at jeg føler jeg har vært her myemye lenger enn bare fem! 

DAG 1
Den første dagen bestod for det meste av venting og flyreising. Jeg møtte opp på Gardermoen, sa hade til mamma og pappa, og leverte bagasjen sammen med de andre studentene. Etter det ventet vi lenge før vi boardet flyet, og så var vi i gang! Jeg ble kjent med mange av de norske jeg reiste med, og alle sammen var utrolig koselige og lette å snakke med. 


Fem slitne, men spente, typer som poserer etter endelig å ha kommet ut fra flyplassen i New Jersey.

Etter å ha kommet til hotellet og møtt romkameratene (jeg bodde med en dansk og en finsk jente) gikk vi på et informasjonsmøte, og bestilte mat. Jeg var helt utslått, og det er jo forståelig, så det endte med at jeg la meg klokken 21 - som tilsvarer 03.00 norsk tid.

DAG 2
Andre dag bestod for det meste av seightseeing. Vi starte dagen med å spise på Grand Sentral Station, for så å bli guidet rundt i Upper Manhattan. Senere på dagen fikk vi 3 timer fritid, så vi valgte å dra opp til Rockefeller Center og kikke på utsikten. Etter det gikk vi rundt i Times Square, og jeg har aaaldri sett noe liknende. For en by!!
Utsiden av kafeen på F.R.I.E.N.D.S // Huset til Carrie Bradshaw
Selfiestanga ble godt brukt på Top of the rock;)

 

#USA #utveksling #explorius #softlandingcamp


  0 kommentarer på "SOFT LANDING #1"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter Tekla og skal være utvekslingsstudent i Millport, Alabama i skoleåret 15/16. Jeg reiser med Explorius, ICES. Håper du har lyst til å følge året mitt i statene, og om du lurer på noe er det bare å spørre!

+ Legg meg til som venn
I N S T A G R A M
Design laget av Julie Viktoria

ANDRE UTVEKSLINGSBLOGGER 2015/16:
Kamilla - Michigan
Maren - Oklahoma
Anna - California
Sara - North Dakota
Silje - Utah
Gjermund - Washington
hits